Dobrodošli u online šoping centar opreme za ugostiteljstvo

+381 63 226 338

Menu
Menu

Drugi o nama

„Kompanija BS UGO-OPREMA već dugi niz godina oprema BALKAN BET lokale ugostiteljskim mašinama za pranje čaša, vrhunskog kvaliteta. U saradnji sa njima naši igrači, u sjajnom ambijentu lokala, mogu biti sigurni i u higijenu posuđa u kojima se serviraju topli i hladni napici iz našeg bara. Svaka preporuka za pojednostavljene uslove održavanja higijene šankova, uz pomoć kompanije BS UGO-OPREMA.”

Balkan bet

Aparat za kafu mod Eroica S2

EUR2,000.00

Aparat za espresso kafu mod. EROICA S/2-Poluautomatski
Serija aparata za espresso kafu sa kompaktnim dimenzijama zamišljena i proizvedena od firme La Scala da zadovolji potrebe lokala koji ne raspolažu velikim prostorom za instalaciju multifunkcionalnih aparata za tople napitke. Sa nešto više od 25o kubnih centomerara EROICA može da proizvede 400 šoljica espresso kafe,plus kapućino, topla čokolada, čaj i bilo kojeg drugog napitka korišćenjem vodene pare ili tople vode. Usluge i tehničke karakteristike ovog aparata su veoma profesionalne prikladne za dugu i „ tešku“ uslugu ali i krajnje jednostavni za upotrebu. EROICA je dostupna u verziji sa automatskm i programirajućim doziranjem i verziji poluautomatik sa električnim ili mehaničkim upravljanjem. „Kompaktna“ je i cena sto stvara izvaredne prodajne mogućnosti i konkurentski uzdiže proizvod do maksimalnog vrhunca tržišta.

Espresso aparat EROICA sa 2 grupe.
Grupe od mesinga sa ručnim doziranjem kafe. Grejač sa tri elementa i sigurnosnim termostatom, unutrašnja volumetrijska pumpa i inox vitrina za šolje. Automatsko punjenje, sigurnosni ventil,
vakum ventil u kotlu, jedna slavina za paru i jedna za vrelu vodu,kromirane. Karoserija od nerđajučeg čelika i čelika farbanog u peći. Ručni on – of sa prekidačem. Serijske boje: crna,inox i zlatna.

Karakteristike

širina    540 mm
dubina  480 mm
visina   430 mm
kazan  9 lit
snaga  2500 W